chinta

chinta

bestfriends

Sunday, March 11, 2012

INFO ANDA DAN BANTAL

1. Memeluk Bantal - Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2. Menggunakan Banyak Bantal - Mereka biasanya kurang keyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3. Tidur Dengan Satu Bantal - Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4. Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki - Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dengan orang ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita-cita. Mereka tidak suka berusaha.

5. Tidur Tanpa Bantal - Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

Kamu semua yang mane???yang no 1 ke, 2 ke, 3 ke, 4 ke or yang terakhir tu….okey…sape yang ke 4???hahhhh…x de orang….so chinta sorang la yang keempat tu erkk…meletakkan bantal di bawah kaki…ooo….x mo ngku erkk….x baik taw, x jujur kat diri sendiri….aiiiyokkk….betol ke x info ni erkk….ermmm….x betol kot…ngengenge…papepun kelemahan kita, kite perbaiki diri kita….bukan untuk jadi yang terbaik…tetapi untuk menjadi salah satu di antara yang baik…selamat beramal…(kem motivasi di sekolah budak tecik-tecik..)...
selamat membaca dan sambut salam sayang dari chinta....bai2...assalamualaikum....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Post a Comment